maanantai 25. huhtikuuta 2011

Riippumattomuuden tasot

Mitä on taloudellinen riippumattomuus? Eri ihmisille se tarkoittaa eri asioita. Minulle se merkitsee ennen kaikkea sitä, että tuon tilan saavuttaneen ihmisen ei tarvitse tehdä töitä koko loppuelämänsä aikana, jos hän ei halua tehdä töitä. Tuohon tilaan tarvittava rahamäärä riippuu epäilemättä elintasosta, jota halutaan pitää yllä. Mitä suurempi rahamäärä tarvitaan, sitä vaikeampaa tuon tilan saavuttaminen on. Seuraavaksi jaan taloudellisen riippumattomuuden kolmeen eri tasoon ja käsittelen niihin tarvittavaa rahamäärä ja mahdollisuuksia tuon rahamäärän keräämiseen.

1. Rikkaan ihmisen riippumattomuus
Rikkaalla ihmisellä tarkoitan sellaista ihmistä, joka pystyy ylläpitämään luksuselintasoa työtä tekemättä. Raja on häilyvä, mutta puhutaan kuitenkin vähintään kymmenien miljoonien eurojen omaisuudesta. Suomalaisista oman ikäluokkani edustajista mainittakoon esimerkkinä Kimi Räikkönen. Lehdet otsikoivat tässä äskettäin, että hän torjui miljoonasopimuksen. Tämä on osoitus riippumattomuudesta. Kimi on niin rikas, ettei hänen tarvitse tehdä tiettyä työtä, vaan hän voi itse valita, miten aikansa kuluttaa.

Tie rikkaan ihmisen riippumattomuuteen ei kuitenkaan ole avoin kaikille. Kymmenien miljoonien omaisuus saavutetaan tavallisesti jollakin seuraavista tavoista:
  • Perimällä vanhempien omaisuus
  • Olemalla maailman huipulla jossakin rahakkaassa urheilulajissa tai viihteen muodossa
  • Perustamalla oma yritys oikeaan aikaan oikealle alalle
Suomessa on joitakin rikkaita sukuja, joissa satojen miljoonien omaisuus periytyy sukupolvelta toiselle. Satojen miljoonien periminen ei ole välttämätöntä rikkaan ihmisen riippumattomuuden saavuttamiseen, sillä ihminen jo ehtii omankin elämänsä aikana moninkertaistamaan omaisuutensa. On kuitenkin niin, että tyhjästä aloittamalla, palkkatuloista säästämällä, on auttamattomasti myöhässä kymmenien miljoonien omaisuuden saavuttamisesta. Toki sen saavuttaminen on joissakin tapauksissa osoittautunut mahdolliseksi, mutta se on vaatinut erityistä lahjakkuutta ja jonkin verran onnea.

Rahakkaiden urheilulajien maailman huippuille maksetaan miljoonia. Tällaisia lajeja ovat esimerkiksi Formula 1:set, jalkapallo, koripallo, golf, tennis, baseball, nyrkkeily, ja jääkiekko. Sen sijaan joissakin lajeissa palkkiot ovat huomattavasti pienempiä. Esimerkkinä tästä mainittakoon kestävyysjuoksu. Rikkaita maratoonareita on huomattavasti vähemmän kuin rikkaita jalkapalloilijoita. Lajin valinnassa kannattaa siis olla huolellinen, jos rikkaudet kiinnostavat. Suuri merkitys on lajin näkyvyydellä mediassa. Julkisuudesta maksetaan. Samasta syystä elokuva- ja musiikkimaailman tähdille maksetaan huikeita summia. Blockbuster-elokuvissa eivät välttämättä näyttele lahjakkaimmat näyttelijät tai platinalevyjä eivät aina myy luonnonlahjakkuudet. Tärkeintä on se, että viihde uppoa suureen yleisöön, jolloin siitä saa rahaa. Kaiken kaikkiaan tämä on kuitenkin kivinen tie rikkauksiin, koska julkisuudessa näkyvät vain ne, jotka ovat onnistuneet. Sen sijaan miljoonista urallaan epäonnistuneista urheilijoista, muusikoista, ja näyttelijöistä ei kukaan puhu. Suuresta massasta yrittäjiä aina joku selviää voittajana, mutta todenäköisyys sille, että se olet sinä, on äärimmäisen pieni.

Jotkut ovat onnistuneet perustamaan oman yrityksen oikeaan aikaan, ja siten hankkineet omaisuuksia. Jos pystyy olemaan mukana uuden teknologian nousussa ja pääsemään ensimmäisenä täysin uusille markkinoille, ovat mahdollisuudet menestyä hyvät. Näin kävi esimerkiksi 1990-luvun lopun IT-buumissa. Microsoftin ja Applen perustajat ovat miljardöörejä, samoin Googlen ja Facebookin perustajat. On kuitenkin vaikea sanoa etukäteen, mitkä uudet teknologiat tai uutta teknologiaa hyödyntävät palvelut saavat tuulta alleen, ja mistä tulee suosittuja. Pystytkö nyt sanomaan, mikä on seuraava uusi teknologia, joka tuottaa miljardöörejä? Tässäkin lähestymistavassa on siis paljon kiinni hyvästä onnesta.

2. Varakkaan ihmisen riippumattomuus
Varakkaan ihmisen riippumattomuus sen sijaan on jotain, mikä on suuremman ihmisryhmän saavutettavissa. Tällä viittaan riippumattomuuden tasoon, jolla on mahdollista olla tekemättä töitä, ja ylläpitää tavallisen keskiluokkaisen ihmisen elintasoa, ja välillä ehkä kokea jotain luksusta. Tähän ei enää tarvita kymmeniä miljoonia euroja, vaan miljoonat tai jopa vain sadat tuhannet eurot riittävät. Tällaisen rahamäärän voi hankkia joko edellä mainituilla keinoilla, jos menestyy hiukan vaatimattomammin, tai sitten vain säästämällä palkkatyöllä ansaittua rahaa ja sijoittamalla sen hyvin. Myös useimmat lottovoittajat kuuluvat tähän riippumattomuuden luokkaan.

Jos taloudellista riippumattomuutta voi yrittää tavoitella joko epävarmalla tavalla tai suhteellisen varmalla tavalla, valitsen suhteellisen varman tavan, koska saatavan rahamäärän odotusarvo on suurempi. Tämän vuoksi en lottoa tai yritä pyrkiä leffatähdeksi, vaan säästän ja sijoitan. Toki tästä lähestymistavasta puuttuu kaikki glamour ja jännitys, mutta eihän rahan hankkimisen tarvitse olla mielenkiintoista. Mielenkiintoa voi sitten hakea niistä asioista, jotka taloudellisesti riippumaton elämä mahdollistaa.

Jos rahaa ei ole tuhlattavaksi asti, kuten rikkaalla ihmisellä, on talous suunniteltava tarkemmin. Budjetin laatiminen ja siinä pysyminen auttavat siinä, että voi tulla toimeen pienemmällä rahamäärällä. Tällöin riippumattomuus on mahdollista saavuttaa aiemmin. Kun budjetointi on tullut tavaksi, ei se oikeastaan ole mikään rasite, vaan asetettujen säästötavoitteiden saavuttamisesta voi jopa iloita. Budjetointi auttaa myös löytämään mahdollisia lisäsäästökohteita. Se sai minut esimerkiksi luopumaan kalliista kuntosalijäsenyydestä, koska pystyn kyllä huolehtimaan lihaskunnostani kotonakin, kun käytän mielikuvitusta.

Kuitenkin, jos tarkoituksena on elää keskiluokkaista elämää, ei budjetointia tule viedä liian pitkälle. Tällöin nimittäin siirrytään seuraavaan taloudellisen riippumattomuuden luokkaan.

3. Saidan ihmisen riippumattomuus
Saidan ihmisen on helpompi tavoittaa taloudellinen riippumattomuus melko nopeassa tahdissa. Netistä löytyy kuvauksia tällaisen tavoitteen ottaneista ja saavuttaneista ihmisistä (ks. esim. http://earlyretirementextreme.com). Tavoitteena on tällöin karsia kulut minimiin, jolloin pääoma voi olla varsin pieni, mutta riittävä tuollaiseen kituuttamiseen.

Esimerkkinä olkoon 500 € / kk budjetti. Tällöin säästöön jää huomattava osa nettopalkasta. Otetaan tähän esimerkiksi ihminen, jonka nettotulot ovat 2400 € / kk. Arvioidaan pääoman tuotoksi sama 3,2 % kuin edellä. Tällöin pääomaa tarvitaan noin 190 000 €. Koska vastaavasti säästöön jää 2400 € - 500 € = 1900 € kuukaudessa, menee pelkästään säästämällä tavoitteen saavuttamiseen vain 100 kuukautta eli reilu 8 vuotta. Pääoman tuoton ansiosta tuokin aika lyhenee ja taloudellinen riippumattomuus voi olla saavutettu vain viidessä suodessa.

Budjetin karsimiseen vaaditaan kuitenkin kekseliäisyyttä ja itsehillintää. Asuinpaikka on valittava huolella. Uusia tavaroita voi hankkia harvoin. Pitää pyrkiä tekemään asioita itse, sen sijaan että ostaa palveluita. Harrastuksiin ei saa kulua rahaa. Matkailua on rajoitettava. Jos tällainen elämän tyyli tuntuu vetoavalta, on taloudellinen riippumattomuus mahdollista pian. Monet köyhät ihmiset elävät näin olosuhteiden pakosta. Toiset voivat valita elää näin.

Oma valintani
Olen taipuvainen vaihtoehdon 2 suuntaan. En ole tavoittelemassa rikkaan ihmisen elämää, mutta köyhäilykin tuntuu typerältä, jos muutaman vuoden lisäpanostuksella voi saada huomattavasti korkeamman elintason. Olen tehnyt laskelmia, joissa huomioidaan pääoman tuotto ja inflaatio, edellyttäen, että säilytän nykyisen elintasoni. Taloudellinen riippumattomuus on saavutettu, kun pääoman tuotto ylittää menot. Toki aion jättää hiukan marginaalia ja säästää jonkin verran enemmän. Lisäksi suunnitelma täytyy stressitestata korkealla inflaatiolla ja taantumalla. Osakepääoman tuottokaan ei ole tyypillisesti keskiarvoinen tuotto, mutta tästä aiheesta kirjoitan ehkä myöhemmin toisessa tekstissä.

Taloudellisesti riippumattoman elämän rahoitukseen voi käyttää kahta tapaa:
  • sijoituskohteista saatavaa passiivista tuottoa, kuten osinkoja ja koroja
  • "kuormasta syömistä" eli elämään tarvittavien varojen ottamista pääomasta
Toki aktiivistakin sijoitustoimintaa voi harrastaa, mutta se voidaan lukea myös työksi, jolloin edellä mainittu taloudellisen riippumattomuuden määritelmä ei päde.

Jos käytetään pelkkää passiivista tuotoa, pääoman pitää olla riittävän suuri halutun elintason ylläpitämiseksi. Oletetaan esimerkin vuoksi, että pääoma tuottaa 4 % vuodessa osinkoina. Nykyisellä verolainsäädännöllä veroja menee siitä edelleen 19,6 %. Nettotuotto on siis noin 3,2 %. Oletetaan, että elämiseen kuluu keskimäärin 1200 € / kk eli vuosikulutukseksi tulee 14 400 €. Tällöin tarvittava pääoma on 14 400 € / 3,2 % = 450 000 €. Tämä karkea lasku osoittaa tarvittavan rahamäärän suuruusluokan, vaikka todellisuudessa on otettava huomioon muitakin tekijöitä kuin edellä huomioon otetut. Esimerkiksi inflaatio, sijoituskohteiden arvonnousu tai -lasku, markkinoiden volatiliteetti, lama-ajat, ja muutokset verotuksessa ovat asioita, jotka kannattaa huomioida.

Jos syödään kuormasta, on pystyttävä arvioimaan tulevaa kulutusta. Jos oletetaan, että työeläke on riittävä loppuelämäksi, tarvitsee kulutusta arvioida vain 63-vuotiaaksi asti. Minulla tämä tarkoittaisi reilua 33 vuotta. Jos kulutukseksi lasketaan nykyrahassa 14 400 € / vuosi, tarvitaisiin nyt seuraavana syntymäpäivänä eläköitymiseen noin 475 000 € ja tuon rahamäärän arvo pitäisi säilyttää inflaatiota vastaan. Ikävä kyllä, tällöin eläke jäisi melko pieneksi. Erään eläkelaskurin mukaan tuleva eläke olisi tällöin nykyrahaan 3 % inflaatiolla diskontattuna noin 850 € / kk, mikä hädin tuskin riittäisi elämiseen.

Onneksi edellä mainitut strategiat voi yhdistää, minkä vuoksi jo 400 000 - 500 000 € summalla voi elää jo varsin mukavaa elämää, koska pääoman tuottaa tuloja ja sen arvo saa laskea eläkeikään mennessä, jolloin maksettu työeläke paikkaa pudonnutta pääomaa. Toisin sanoen siis pääomalta vaadittu tuotto pienenee, koska eläkkeellä voi maksaa suuren osan kuluista, minkä vuoksi pääomakin voi olla pienempi.

Annettakoon tässä esimerkki laskelmasta, jossa tavoitteena on saada sijoitustuotto vastaamaan kulutusta. Oletetaan 3 % inflaatio (vaikuttaa sekä kulutasoon että palkkaan), 2 % tuotto korkosijoituksille, 7 % tuotto osakesijoituksille, ja veroprosentiksi 28 %. Tällöin taloudellinen riippumattomuus toteutuisi ollessani melkein 40-vuotias, noin 315 000 € pääomalla. Prosentteja muuttamalla saadaan erilaisia määriä 200 000 - 600 000 € väliltä ja ikävuosia 35-48 väliltä. Suunnitelma tarkentuu, kunhan olen ensin saavuttanut ensimmäisen tavoiteen eli 100 000 €.

32 kommenttia:

  1. Olen täällä todistamaan kuinka minulle tarjottiin vakuudeton laina vain 2%.
    Nimeni on Farida Agus Setiawati ja olen elävä todistus hyvän sanoman Amanda Laina Firm.
    Kuuntele, ei lainanantajalle täällä on valmis auttamaan sinua, vaan ne ovat vain täällä repiä sinut kovalla työllä ansaitut rahat. Mieheni ja olen etsinyt lainojen eri lainanantajien verkossa, mutta lopussa, me petettiin ja repi rahamme eri laina yritykset verkossa.
    Olemme jopa lainannut rahaa maksaa näitä online lainanantajien mutta lopussa, meillä ei ole mitään.
    Minä ja mieheni oli velkaa ja meillä ei ollut yhtä juosta apua, meidän perheyritys mureni ja emme voineet saada rahaa tapaamaan päiväraha kunnes me esiteltiin rouva Amanda, joka auttoi meitä tarjoamalla meille vakuudettomia laina.
    Ota rouva Amanda tänään teidän laina ja unohtaa joku täällä lupaavat sinulle lainaa, koska viimeksi mainitun loppuun, et saa mitään lainaa niitä.
    Lisätietoja siitä, miten päästä rouva Amanda tai seuraa häntä laina menettelyt, Kirjoita minulle jollakin sähköpostiini, faridaaguss@gmail.com ja kunfarida@outlook.com.
    Tai voit lähettää postia rouva Amandan amandaloan@qualityservice.com, amandarichardssonloanfirm@gmail.com ja amandaloanfirm@cash4u.com

    VastaaPoista
  2. Tarvitsetko lainaa? Haluatko maksaa pois velkaa? Oletko taloudellisia sotku? Sinun ei tarvitse varoja aloittaa oman yrityksen? Onko sinulla pieni luotto pisteet ja sinulla on vaikeuksia saada pääomalainan paikallisten pankkien tai muiden rahoituslaitosten? olemme oikeutettuja & akkreditoitu laina lainanantaja. Olemme tehdä ulos hyvän laina kaikenlaisen erittäin nopea ja helppo tapa, henkilökohtainen laina, Home Loan, opintolainaa, Business Loan, sijoittajasuhdejohtaja laina, autolainan, velkajärjestelyihin. lopettaa etsinnän ja ota yhteyttä postitse: jim_rayloanlending@outlook.com paras ja vakuutena lainan tänään

    Huomautus: Kaikki Vastaukset tulee lähettää: jim_rayloanlending@outlook.com

    VastaaPoista

  3. Tarvitsetko rahaa nopeasti?
    Et mustalle listalle / CTOS / CCRIS?
    Voit myös kantaa Laina yritykset lisensoitu toisissa?
    * Alhainen korko 2%
    * Pitkäaikainen takaisinmaksu (1-30 vuotta) Pituus
    * Joustava lainaehdot ja kuukausimaksu
    * Slip 3 kuukautta Viimeksi maksaa (Original)
    * Viimeisten 3 kk tiliote
    * Bill Sähkö & Water Bill

    terveisin
    Sir Joel Williams
    Käteislaina FIRM COMPANY
    toimitusjohtaja
    Puh: +60182913326
    Sähköposti: cashfirmarena@gmail.com

    VastaaPoista
  4. Olen leski, yksinhuoltaja 3 lasta. Edesmennyt ex jätti minut ja lapset velkaa, mutta pääsin ulos (m a k o k o f i n a n c e s e r v i c e s @ o u t l o o k. c o m) jälkeen siskoni in-law kertoi minulle, kuinka hän sai lainaa tästä laina yritys. Sain lainaa puoli miljoonaa lujittaa minun velat ja maksaa minun kiinnitys. hakea lainaa niiden kanssa juuri nyt, se on vain 3% korko. whatsApp + 4 4 7 4 8 2 8 5 4 2 7 9 makoko Finance UK laina hakemuksen. Lisää arvostelu ja tiedustelu (m a k o k o f i n a n c e s e r v i. w i x s i t e. c o m/o n l i n e l o a n s).
    Olla fiksu kerrakseen jotta eliminoida asettaa kesken aakkoset.

    VastaaPoista
  5. Hei kaikki!
    Olen Elena Vasil, joka asuu tällä hetkellä Helsingissä. Olen leski tällä hetkellä neljän lapsen kanssa, ja olin jumissa taloudellisessa tilanteessa tammikuussa ja minun piti jälleenrahoittaa ja maksaa laskut. Yritin etsiä lainoja eri lainayrityksiltä sekä yksityisiltä että yrityksiltä, ​​mutta ei koskaan menestyksekkäästi, ja useimmat pankit hylkäsivät luottani. Mutta kuten Jumala olisi saanut sen, Jumalan MIES, yksityinen lainanantaja, joka antoi minulle 80 000 euron suuruisen lainan, esiteltiin yhteisyritykselle, ja tänään olen yrityksen omistaja ja lapseni tekevät hyvää tällä hetkellä, jos sinun on otettava yhteyttä mihinkään yritykseen, jossa viitataan lainan turvaamiseen ilman vakuutta, luottotarkastus, ei ole allekirjoittajaa, jolla on vain 2 prosentin korko ja paremmat takaisinmaksusuunnitelmat ja aikataulu, ota yhteyttä Dante Paolaan sähköpostitse: dantecooperativehelp@hotmail.com Hän ei tiedä, että teen tämän, mutta olen niin onnellinen nyt ja päätin antaa ihmisille enemmän tietoa hänestä ja haluan myös, että Jumala siunaisi häntä enemmän. Voit ottaa häneen yhteyttä sähköpostitse: dantecooperativehelp@hotmail.com pikaviestipuheluun tai whatsappiin / +35677926593

    Kiitos
    Elena Vasil

    VastaaPoista
  6. Hei kaikki, olen TARU Porista, Suomea ja haluan vain sanoa kiitollisen kiitoksen Dante Paola -osuuskunnan avulle vilpittömyydestä, avoimuudesta, läpinäkyvyydestä, totuudenmukaisuudesta, rakkaudesta ja tuesta lainavarojen saamisen aikana ja sen jälkeen. Olen ollut paljon läpi näiden huijareiden käsissä, ja aika ei salli minun sanoa kaikkea mitä kävin läpi vuonna 2018 verkossa vieraana tai saada lainavaroja kotiin saamiseksi täällä Suomi, mutta Jumala vastasi rukoukset tuen ja rakkauden kautta herralta Dante Paolalta, joka omaksui minut ja ymmärsi kanssani alkuperäisestä epäilystäni ja epäkohteliaisuudestani huolimatta ja hänen hyvällä sydämellään ja rakkaudellaan olen nyt kodinomistaja hänen 2%: n korkolainavarojensa kautta ja olen luvannut levitä uutisia ja kertoa myös maailmalle, että siellä on edelleen aitoja ja harvoja hyviä online-lainayrityksiä, jotka voivat auttaa ja elvyttää myös kuivaa luuta, kuten olin vuonna 2018. Älä jätä kuuntelematta ja lukemassa tätä todistusta, koska tämä on todellinen elämää muuttava kokemus, ja jokaisen, joka tarvitsee tällaista kääntymistä, ei pitäisi epäröida tai epäillä sitä, koska olen todistanut ja vannon taivaan Jumalalle, että tämä tarina on todellinen ja myös tarina kokemuksestani heidän kanssaan. Katso heidät heidän sähköpostistaan, jos tarvitset rahoitusta! sähköposti: Dantecooperativehelp@hotmail.com, tai Voit ottaa yhteyttä häneen sähköpostitse: dantecooperativehelp@hotmail.com, jos haluat pikaviestin tai whatsapp / +35677926593

    Kiitos
    TARU

    VastaaPoista
  7. Hei kaikki ,
    Olen Tuija kotoisin Oulusta ja haluan vain sanoa kovan kiitoksen Dante Paola -osuuskunnan avulle vilpittömyydestä, avoimuudesta, läpinäkyvyydestä, totuudenmukaisuudesta, rakkaudesta ja tuesta lainavarojen saamisen aikana ja sen jälkeen. Olen ollut paljon läpi näiden huijareiden käsissä, ja aika ei salli minun sanoa kaikkea sitä, jonka olen käynyt viime kuukauden aikana verkossa vieraassa tai saada lainavaroja kotiin täällä Suomessa, mutta Jumala vastasi rukoukseni tien ja rakkauden kautta herralta Dante Paolalta, joka omaksui minut ja ymmärsi kanssani alkuperäisestä epäilystäni ja epäherkkyydestäni huolimatta ja olen hänen hyvällä sydämellään ja rakkaudellaan nyt kodinomistaja hänen 2%: n korkolainavarojensa kautta ja minulla on lupaus. levittää tätä uutisia ja kertoa myös maailmalle, että siellä on edelleen aitoja ja harvoja hyviä online-lainayrityksiä, jotka voivat auttaa ja elvyttää myös kuivaa luuta, kuten olin ennen. Älä jätä kuuntelematta ja lukemassa tätä todistusta, koska tämä on todellinen elämää muuttava kokemus, ja jokaisen, joka tarvitsee tällaista kääntymistä, ei pitäisi epäröida tai epäillä sitä, koska olen todistanut ja vannon taivaan Jumalalle, että tämä tarina on todellinen ja myös tarina kokemuksestani heidän kanssaan. Katso heidät heidän sähköpostistaan, jos tarvitset rahoitusta! sähköposti: Dantecooperativehelp@hotmail.com, tai Voit ottaa yhteyttä häneen sähköpostitse: dantecooperativehelp@hotmail.com, jos haluat pikaviestin tai whatsapp / +35677926593

    Kiitos
    Tuija

    VastaaPoista
  8. Hei kaikki, olen Tuija Oulusta, Suomi ja haluan vain sanoa kiitollisen kiitoksen Dante Paola -osuuskunnan avulle vilpittömyydestä, avoimuudesta, läpinäkyvyydestä, totuudenmukaisuudesta, rakkaudesta ja tuesta lainavarojen saamisen aikana ja sen jälkeen. Olen ollut paljon läpi näiden huijareiden käsissä, ja aika ei salli minun sanoa kaikkea sitä, jonka olen käynyt läpi viime kuukausina verkossa vieraana tai saada lainavaroja kotiin saamiseksi täällä Suomessa, mutta Jumala vastasi rukoukset tuen ja rakkauden kautta herralta Dante Paolalta, joka omaksui minut ja ymmärsi kanssani alkuperäisestä epäilystäni ja epäkohteliaisuudestani huolimatta ja hänen hyvällä sydämellään ja rakkaudellaan olen nyt kodinomistaja hänen 2%: n korkolainavarojensa kautta ja olen luvannut levitä tätä uutisia ja kertoa myös maailmalle, että siellä on edelleen aitoja ja harvoja hyviä online-lainayrityksiä, jotka voivat auttaa ja elvyttää myös kuivaa luuta, kuten olin ennen. Älä jätä kuuntelematta ja lukemassa tätä todistusta, koska tämä on todellinen elämää muuttava kokemus, ja jokaisen, joka tarvitsee tällaista kääntymistä, ei pitäisi epäröida tai epäillä sitä, koska olen todistanut ja vannon taivaan Jumalalle, että tämä tarina on todellinen ja myös tarina kokemuksestani heidän kanssaan. Katso heidät heidän sähköpostistaan, jos tarvitset rahoitusta! sähköposti: Dantecooperativehelp@hotmail.com, tai Voit ottaa yhteyttä häneen sähköpostitse: dantecooperativehelp@hotmail.com, jos haluat pikaviestin tai whatsapp / +35677926593

    Kiitos
    Tuija

    VastaaPoista
  9. Hei,

    Tarvitsetko laillisen 2%: n lainakoron ?, Aanna Loan Finance tarjoaa lainoja yksityishenkilöille ja organisaatioille Laina, Lainojamme ovat hyvin vakuutettuja ja maksimivakuus on ensisijainen tavoite, tarjoamme käytettävissä olevia lainoja.

    * Henkilökohtaiset lainat (suojatut ja vakuudettomat)
    * Yrityslainat (suojatut ja vakuudettomat)
    * Yhdistelmälaina
    * Konsolidointilaina ja paljon muuta:

    Jos olet kiinnostunut, ota meihin yhteyttä vastaanottamalla tämä sähköpostiviesti, jotta kauppa voi jatkua, voit ottaa yhteyttä sähköpostitse: annaloanfinance @ gmail.com, pikakeskusteluun tai whatsappiin / +35677926593

    Parhain terveisin,
    Anna Figo,
    Soita / Whatsaap +35677926593
    C.E.O / pääkonsultti.
    Anna lainarahoitus
    annaloanfinance@gmail.com

    VastaaPoista
  10. Hyvää päivää herra / rouva

    Toivotamme teidät tervetulleeksi luotonantajana olevaan Circle Micro Financial Service -yritykseen, joka on kansainvälinen mikrotalouspalveluyritys… Olemme hyvämaineinen, laillinen ja rekisteröity yritys. Yhdistyneen kuningaskunnan (UK) ja Etelä-Afrikan hallituksen hyväksymä auttamaan yksilöitä kaikkialla maailmassa täydellisellä online-lainan taloudellisella tuella, mutta paikallisilla ja kansainvälisillä tällä tietyllä ajanjaksolla vuonna 2020, olemme myös osa finanssialan yritystä ja rahaa yritys. Autamme rohkaisemaan ja toimimme avustajana vähentämään taloudellisia stressiäsi erittäin rohkaisevalla tahdilla. Tarjoamme myös kansainvälisiä työmahdollisuuksia kaikille työnhakijoille. Annamme lainoja yksityishenkilöille ja yrityksille, jotka tarvitsevat finanssialan apua, sopivana kohtuullisella korolla 4,9%. Onko sinulla luottotietoa vai tarvitsetko rahaa laskujen maksamiseen? Tee hakemus nyt, ja ystävällinen tiimimme hoitaa kaikki paperityöt puolestasi. Ne voivat jopa räätälöidä maksuja kuukausibudjettisi mukaan. Siirrämme lainoja hyväksytyille asiakkaille: 1-Western Unionin, 2-rahan gramman, 3-pankkisertifikaatin, 4-pankin pankkisiirron, 5-verkkopankin kautta. Voit ottaa meihin nopeasti yhteyttä, jos tarvitset epätoivoisesti taloudellista apua.


    Odotamme nopeaa vastausta.


    Tarjotut palvelut sisältävät:

    Rahoituslaina

    Kodinparannuslaina

    Keksijälainat

    Palkan ennakkomaksu

    Omaisuuden rahoituslaina

    Koulutuslaina

    Lasten tukilaina

    Automaattiset lainat

    Velkojen vakauttaminen

    Luottoraja

    Toinen asuntolaina

    Liiketoimintalainat

    Henkilökohtaiset lainat

    Kansainväliset lainat

    Paras vakuutettu laina

    Käteislaina

    Edullinen laina

    Internet-laina

    Halpa lainakorko

    Elämäntapalaina

    Yhteislaina

    Oman pääoman laina

    Pieni laina

    Suora laina

    Rahoituslainarahat

    Kodinomistajalaina

    Pankkilaina


    Riippumatta rahoitustarpeistasi, lainanotto Circle Micro Financial -palvelulta auttaa aina. Ei sosiaaliturvaa eikä luoton tarkistusta, 100% taattu. Odotamme, että voimme palvella sinua. Ystävällisin terveisin, Odotamme pikaista vastausta. Lending Circle Micro Financial Service on kaupankäynnin tyyli Lending Circle Micro Financial Service Limited -yhtiöllä. Antolainaus Circle Micro Financial -palvelun osoite: Cassiobury House, 11-19 Station Road, Watford, Hertfordshire, WD17 1AP. Rekisteröity toimipaikka: St Crispin's House, Duke Street, Osoite: 16 Fielding Way 16 Fielding Way, Itä-Lontoo, Eastern Cape, (South Africa) SA Rekisteröity toimipaikka: St Crispin's House, Norwich, Norfolk, NR3 1PD. Englannissa rekisteröity: 07020381, alv-numero 765353512 Taloushallinnon viranomaisen valtuuttama ja sääntelemä numero 631303. Ota meihin yhteyttä ystävällisesti sähköpostiosoitteemme kautta: Lendingcircle_financier@aol.com tai LendingCircle_Financier.uk.za.out@outlook.com, Odotamme vastauksesi auttamaan sinua ratkaisemaan taloudelliset ongelmasi ....

    VastaaPoista
  11. Hyvää päivää herra / rouva

    Toivotamme teidät tervetulleeksi luotonantajana olevaan Circle Micro Financial Service -yritykseen, joka on kansainvälinen mikrotalouspalveluyritys… Olemme hyvämaineinen, laillinen ja rekisteröity yritys. Yhdistyneen kuningaskunnan (UK) ja Etelä-Afrikan hallituksen hyväksymä auttamaan yksilöitä kaikkialla maailmassa täydellisellä online-lainan taloudellisella tuella, mutta paikallisilla ja kansainvälisillä tällä tietyllä ajanjaksolla vuonna 2020, olemme myös osa finanssialan yritystä ja rahaa yritys. Autamme rohkaisemaan ja toimimme avustajana vähentämään taloudellisia stressiäsi erittäin rohkaisevalla tahdilla. Tarjoamme myös kansainvälisiä työmahdollisuuksia kaikille työnhakijoille. Annamme lainoja yksityishenkilöille ja yrityksille, jotka tarvitsevat finanssialan apua, sopivana kohtuullisella korolla 4,9%. Onko sinulla luottotietoa vai tarvitsetko rahaa laskujen maksamiseen? Tee hakemus nyt, ja ystävällinen tiimimme hoitaa kaikki paperityöt puolestasi. Ne voivat jopa räätälöidä maksuja kuukausibudjettisi mukaan. Siirrämme lainoja hyväksytyille asiakkaille: 1-Western Unionin, 2-rahan gramman, 3-pankkisertifikaatin, 4-pankin pankkisiirron, 5-verkkopankin kautta. Voit ottaa meihin nopeasti yhteyttä, jos tarvitset epätoivoisesti taloudellista apua.


    Odotamme nopeaa vastausta.


    Tarjotut palvelut sisältävät:

    Rahoituslaina

    Kodinparannuslaina

    Keksijälainat

    Palkan ennakkomaksu

    Omaisuuden rahoituslaina

    Koulutuslaina

    Lasten tukilaina

    Automaattiset lainat

    Velkojen vakauttaminen

    Luottoraja

    Toinen asuntolaina

    Liiketoimintalainat

    Henkilökohtaiset lainat

    Kansainväliset lainat

    Paras vakuutettu laina

    Käteislaina

    Edullinen laina

    Internet-laina

    Halpa lainakorko

    Elämäntapalaina

    Yhteislaina

    Oman pääoman laina

    Pieni laina

    Suora laina

    Rahoituslainarahat

    Kodinomistajalaina

    Pankkilaina


    Riippumatta rahoitustarpeistasi, lainanotto Circle Micro Financial -palvelulta auttaa aina. Ei sosiaaliturvaa eikä luoton tarkistusta, 100% taattu. Odotamme, että voimme palvella sinua. Ystävällisin terveisin, Odotamme pikaista vastausta. Lending Circle Micro Financial Service on kaupankäynnin tyyli Lending Circle Micro Financial Service Limited -yhtiöllä. Antolainaus Circle Micro Financial -palvelun osoite: Cassiobury House, 11-19 Station Road, Watford, Hertfordshire, WD17 1AP. Rekisteröity toimipaikka: St Crispin's House, Duke Street, Osoite: 16 Fielding Way 16 Fielding Way, Itä-Lontoo, Eastern Cape, (South Africa) SA Rekisteröity toimipaikka: St Crispin's House, Norwich, Norfolk, NR3 1PD. Englannissa rekisteröity: 07020381, alv-numero 765353512 Taloushallinnon viranomaisen valtuuttama ja sääntelemä numero 631303. Ota meihin yhteyttä ystävällisesti sähköpostiosoitteemme kautta: Lendingcircle_financier@aol.com tai LendingCircle_Financier.uk.za.out@outlook.com, Odotamme vastauksesi auttamaan sinua ratkaisemaan taloudelliset ongelmasi ....

    VastaaPoista
  12. Hyvää päivää herra / rouva

    Toivotamme teidät tervetulleeksi luotonantajana olevaan Circle Micro Financial Service -yritykseen, joka on kansainvälinen mikrotalouspalveluyritys… Olemme hyvämaineinen, laillinen ja rekisteröity yritys. Yhdistyneen kuningaskunnan (UK) ja Etelä-Afrikan hallituksen hyväksymä auttamaan yksilöitä kaikkialla maailmassa täydellisellä online-lainan taloudellisella tuella, mutta paikallisilla ja kansainvälisillä tällä tietyllä ajanjaksolla vuonna 2020, olemme myös osa finanssialan yritystä ja rahaa yritys. Autamme rohkaisemaan ja toimimme avustajana vähentämään taloudellisia stressiäsi erittäin rohkaisevalla tahdilla. Tarjoamme myös kansainvälisiä työmahdollisuuksia kaikille työnhakijoille. Annamme lainoja yksityishenkilöille ja yrityksille, jotka tarvitsevat finanssialan apua, sopivana kohtuullisella korolla 4,9%. Onko sinulla luottotietoa vai tarvitsetko rahaa laskujen maksamiseen? Tee hakemus nyt, ja ystävällinen tiimimme hoitaa kaikki paperityöt puolestasi. Ne voivat jopa räätälöidä maksuja kuukausibudjettisi mukaan. Siirrämme lainoja hyväksytyille asiakkaille: 1-Western Unionin, 2-rahan gramman, 3-pankkisertifikaatin, 4-pankin pankkisiirron, 5-verkkopankin kautta. Voit ottaa meihin nopeasti yhteyttä, jos tarvitset epätoivoisesti taloudellista apua.


    Odotamme nopeaa vastausta.


    Tarjotut palvelut sisältävät:

    Rahoituslaina

    Kodinparannuslaina

    Keksijälainat

    Palkan ennakkomaksu

    Omaisuuden rahoituslaina

    Koulutuslaina

    Lasten tukilaina

    Automaattiset lainat

    Velkojen vakauttaminen

    Luottoraja

    Toinen asuntolaina

    Liiketoimintalainat

    Henkilökohtaiset lainat

    Kansainväliset lainat

    Paras vakuutettu laina

    Käteislaina

    Edullinen laina

    Internet-laina

    Halpa lainakorko

    Elämäntapalaina

    Yhteislaina

    Oman pääoman laina

    Pieni laina

    Suora laina

    Rahoituslainarahat

    Kodinomistajalaina

    Pankkilaina


    Riippumatta rahoitustarpeistasi, lainanotto Circle Micro Financial -palvelulta auttaa aina. Ei sosiaaliturvaa eikä luoton tarkistusta, 100% taattu. Odotamme, että voimme palvella sinua. Ystävällisin terveisin, Odotamme pikaista vastausta. Lending Circle Micro Financial Service on kaupankäynnin tyyli Lending Circle Micro Financial Service Limited -yhtiöllä. Antolainaus Circle Micro Financial -palvelun osoite: Cassiobury House, 11-19 Station Road, Watford, Hertfordshire, WD17 1AP. Rekisteröity toimipaikka: St Crispin's House, Duke Street, Osoite: 16 Fielding Way 16 Fielding Way, Itä-Lontoo, Eastern Cape, (South Africa) SA Rekisteröity toimipaikka: St Crispin's House, Norwich, Norfolk, NR3 1PD. Englannissa rekisteröity: 07020381, alv-numero 765353512 Taloushallinnon viranomaisen valtuuttama ja sääntelemä numero 631303. Ota meihin yhteyttä ystävällisesti sähköpostiosoitteemme kautta: Lendingcircle_financier@aol.com tai LendingCircle_Financier.uk.za.out@outlook.com, Odotamme vastauksesi auttamaan sinua ratkaisemaan taloudelliset ongelmasi ....

    VastaaPoista
  13. Hei kaikki, nimeni on Sofia Soininen, Espoosta. Olen täällä todistaakseni, miten sain lainaani rouva Anna Figolta sen jälkeen, kun olen hakenut useita kertoja useilta lainanantajalta, jotka lupasivat auttaa, mutta eivät koskaan antaneet minulle lainaa. Kunnes ystäväni esitteli minut rouva Anna Figolle, hän lupasi auttaa minua ja todellakin teki niin kuin lupasi ilman minkäänlaista viivytystä. En ole koskaan uskonut, että luotettavia lainanantajia on edelleen, kunnes tapasin rouva Anna Figon, joka todellakin auttoi lainalla ja muutti uskoni. En tiedä, tarvitsetko jollain tavalla aitoa ja kiireellistä lainaa, ota rohkeasti yhteyttä Anna Figoon hänen sähköpostitse: annaloanfinance@gmail.com nopeaa chat-puhelua varten tai whatsapp / +35677926593.

    Kiitos .

    sofia

    VastaaPoista
  14. APPLY TODAY FOR QUICK, AFFORDABLE AND RELIABLE BUSINESS/HOME/REAL ESTATES/COMPANY/PROJECT/PERSONAL LOAN OFFER WITHOUT COST/STRESS CONTACT US VIA Call/Text +1(415)630-7138 Email drbenjaminfinance@gmail.com

    GOOD NEWS!!!

    Do you find yourself in a bit of trouble with unpaid bills and don’t know which way to go or where to turn? What about finding a reputable Debt Consolidation firm that can assist you in reducing monthly installment so that you will have affordable repayment options as well as room to breathe when it comes to the end of the month and bills need to get paid? BENJAMIN LOAN INVESTMENTS FINANCE is the solution to your financial misfortune. We offer all types of loan ranging from $5,000.00 to $650,000,000.00USD with a low interest rate of 2% and loan duration of 1 to 35 years to pay back the loan secure and unsecured. Our loans are well insured for maximum security is our priority, Our leading goal is to help you get the services you deserve, Our program is the quickest way to get what you need in a snap.Reduce your payments to ease the strain on your monthly expenses by Contacting us on the following Call/Text +1(415)630-7138 Email drbenjaminfinance@gmail.com

    NOTE: GET YOUR INSTANT LOAN APPROVAL 100% GUARANTEED TODAY NO MATTER YOUR CREDIT SCORE. drbenjaminfinance@gmail.com

    VastaaPoista
  15. Elämme maailmassa, jossa hyvän ja luotettavan lainanantajan löytäminen on ongelma. Siksi teemme kaikille asiakkaille helpon saada nopeaa lainaa korolla 3%. Valtio tunnustaa meidät ja myöntää lainoja sekä etäisyydeltä että lähistöllä. Ole ensimmäinen, joka hakee kaikenlaista lainaa. Myönnämme lainoja yksityishenkilöille, instituutioille, liikeyhdistyksille ja yrityksille. Olemme nopea dynaaminen ja luotettava. Kiinnostuneet hakijat voivat ottaa meihin yhteyttä tänään sähköpostitse; saara.kemi@gmail.com tai whatsapp: +48732104354

    VastaaPoista
  16. Hei,
    Olen tällä hetkellä Suomessa asuva Matti Pentti, olen perheen mies, jolla on 2 lasta ja olin varastossa taloudellisessa velkatilanteessa tämän Corona-viruspandemian aikana, ja minun piti rahoittaa uudelleen ja maksaa takaisin velat. Yritin hakea lainoja useilta sekä yksityisiltä että yrityslainayrityksiltä, ​​mutta en koskaan onnistuneesti, ja suurin osa pankeista kielsi luottoani. Mutta kuten jumala haluaisi, minulle esiteltiin jumalanaista yksityisen lainanantaja, joka antoi minulle 50 000 euron lainan ja olen tänään yrityksen omistaja ja perheeni menestyvä tällä hetkellä, jos sinun on otettava yhteyttä johonkin yritykseen viittaus lainan vakuuttamiseen ilman vakuuksia, ilman luottotarkistusta, ei allekirjoittajaa vain 2%: n korolla ja paremmilla takaisinmaksusuunnitelmilla ja aikataululla, ota yhteyttä rouva Bianca Alessandroon biancaloanfinance@hotmail.com, hän ei tiedä, että teen tämän, mutta olen Niin onnellinen nyt ja päätin antaa ihmisille tietää enemmän hänestä ja haluan myös, että Jumala siunaa häntä enemmän. Voit ottaa yhteyttä häneen sähköpostitse: biancaloanfinance@hotmail.com tai hänen Whatsapp-chattiin: +14096552748

    Kiitos.

    Matti

    VastaaPoista
  17. Tere kõigile, see on tunnistus selle kohta, kuidas ma oma laenu sain, mind on pettnud nii palju ettevõtteid, kes on väitnud, et nad on tõelised laenuandjad, kuid kogu mu vaev oli asjata, ma olen kaotanud võltsitud laenuandjatele, kes nõuavad, üle 2200 euro olla sellised, nagu nad pole. Kuni mu sõber tutvustas mind õigele laenuandjale, kellega ühendust võtsin, ja sain laenu neilt edukalt vaid 48 tunni jooksul, soovitan kõigil laenu soovijatel ilma hirmuta e-posti teel ühendust võtta: mobilfunding1999@gmail.com ja saada oma laen Asap.

    VastaaPoista
  18. Loan from $3,000 to $50,000,000.00 with no collateral required and receive a no obligation loan approval.We welcome the opportunity to show you how effective we are at helping our clients obtain the money they need to succeed. Our professional staff is available for a Free Consultation.At Patiala legitimate company Pvt , we understand that unexpected events arise requiring extra money that may not be readily available to you contact us now 2% interest rate, both long and short term cash reply to us (Whats App) number: +919394133968 patialalegitimate515@gmail.com Mr Jeffery

    VastaaPoista
  19. Olen ollut haluton ostamaan tätä tyhjää pankkiautomaattikorttia, josta kuulin verkossa, koska kaikki näyttää liian hyvältä ollakseen totta, mutta olin vakuuttunut ja järkyttynyt, kun ystäväni työpaikallani sai kortin takuuautomaatin tyhjältä kortilta ja me molemmat vahvistimme se todella toimii, annoin sen viipymättä. Siitä lähtien olen nostanut kortilta 5000€ päivittäin ja rahat ovat olleet omalla tililläni. Olen niin iloinen, että vihdoin kokeilin sitä ja tämä kortti on todella muuttanut elämäni taloudellisesti jäämättä kiinni, sen todellinen ja todella toimii, vaikka se on laitonta, mutta teki minut rikkaaksi!! Jos tarvitset tämän kortin takuuautomaatin tyhjältä kortilta, tässä on heidän SÄHKÖPOSTI: blankatm156@gmail.com

    VastaaPoista
  20. TERVETULOA PATRICIA KINGSMANiin patriciakingsman.loans2016@gmail.com Tavoitteemme on tarjota erinomaista ammattitaitoista palvelua.

    Oletko liikemies vai -nainen? Onko sinulla taloudellinen sotku tai tarvitsetko varoja oman yrityksen perustamiseen? Tarvitsetko lainaa mukavan pienen ja keskisuuren yrityksen perustamiseen? Onko sinulla alhainen luottoluokitus ja sinun on vaikea saada pääomalainaa paikallisista pankeista ja muista rahoituslaitoksista?

    Lainamme on hyvin vakuutettu, jotta maksimaalinen turvallisuus on prioriteettimme, Johtava tavoitteemme on auttaa sinua saamaan ansaitsemasi palvelut, Ohjelmamme on nopein tapa saada tarvitsemasi hetkessä. Pienennä maksujasi kuukausittaisten kulujesi rasituksen vähentämiseksi. Hanki joustavuutta, jota voit käyttää mihin tahansa tarkoitukseen – lomista, koulutuksesta ainutlaatuisiin ostoksiin

    Tarjoamme laajan valikoiman rahoituspalveluita, joihin kuuluvat: Henkilökohtaiset lainat, velkojen yhdistämislainat, yrityslainat, koulutuslainat, asuntolainavakuuslainat, vakuudeton lainat, asuntolainat, palkkapäivälainat, opintolainat, liikelainat, autolainat, investointilainat, Kehityslainat, hankintalainat, rakennuslainat, alhaisella korolla 2 % vuodessa yksityishenkilöille, yrityksille ja yhteisöille. Hanki parasta perheellesi ja omista myös unelmiesi koti yleislainaohjelmamme avulla.

    TARJOAMME KAIKENLAISTA LAINOA - HAKEMINEN EDULLISTA LAINOA.

    Ota yhteyttä saadaksesi lisätietoja: patriciakingsman.loans2016@gmail.com
    Kirjoita meille takaisin lainatiedot;

    LAINAJAN TIEDOT

    1) Koko nimet:
    2) Maa:
    3) osoite:
    4) Tila:
    5) Sukupuoli:
    6) Siviilisääty:
    7) Ammatti:
    8)Puhelinnumero:
    9) Kuukausitulot:
    10) Lähisukulainen:
    11) Tarvittava lainasumma:
    12) Lainan kesto:
    13) Lainan tarkoitus:
    14) Tietty päivämäärä, jolloin tarvitset lainaa:

    Jos olet kiinnostunut saamaan lainaa, kirjoita meille ystävällisesti lainavaatimus.
    Ota yhteyttä saadaksesi lisätietoja: patriciakingsman.loans2016@gmail.com

    Vilpittömästi sinun,
    Rouva Patricia Kingsman
    patriciakingsman.loans2016@gmail.com

    Odotamme kuulevamme sinusta mahdollisimman pian

    Kiinnostuneiden hakijoiden tulee ottaa meihin yhteyttä sähköpostitse: patriciakingsman.loans2016@gmail.com

    VastaaPoista
  21. Nimeni on rouva Patricia Kingsman, olemme vuoden 2022 uusi laillinen lainanantaja ja haluamme auttaa kaikkia tahoja, jotka tarvitsevat taloudellista apua, jota tarjoamme alkaen 500 000,00 € ja 5 000 000,00 €, ja annamme myös lainoja euroissa sen yläpuolella, joten jos tarvitset apua ystävällisesti lähetä meille sähköpostia osoitteeseen: patriciakingsman.loans2016@gmail.com, jotta lainatapahtumasi voi tapahtua nyt, olet lainasi kanssa seuraavan 8 tunnin aikana, se on nopea siirto ja turvallinen ilman viivettä. Joten sähköposti: patriciakingsman.loans2016@gmail.com, jos olet kiinnostunut

    Sähköposti: patriciakingsman.loans2016@gmail.com

    VastaaPoista
  22. Hei kaikki

    Nimeni on Pauli Kiuru, olen kotoisin Suomesta ja asun Helsingissä. Olen etsinyt lainaa verkosta ja saan vain huijareita, mutta löysin tämän lainayhtiön nimeltä Patricia Kingsman -lainayhtiö ja olen nähnyt ihmisten verkossa todistavan siellä hyvistä teoista, joten päätin kokeilla, olenko onnellinen vielä kerran. haki 350 000,00 euron lainaa ja lainanantaja Patricia Kingsman vakuutti minulle, että 8 tunnin kuluttua lainani on pankkitililläni, joten tänään työskennellessäni näin pankkini kirjoittaneen minulle viestin, että 350 000,00 euron varoja on tiliäni ja kiitän Patricia Kingsmania, koska hän on todellinen, joten jos tarvitset online-lainaa, älä tule huijatuksi, kuten minä haen tästä yrityksestä, koska hän on ainoa todellinen yritys, joka antaa lainaa verkossa. Heidän sähköpostiosoitteensa on patriciakingsman.loans2016@gmail.com

    VastaaPoista
  23. Tervehdys kaikille tai kenelle tahansa nimeni on Oskari Kankare Olen kotoisin Kotkasta, olen kuullut tästä Patricia Kingsman -nimisestä yrityksestä, että he auttavat ihmisiä lainojen kanssa ympäri maailmaa. Minua haettiin kerran lainaa netistä ja minua petti 2 yritystä, jotka oli väärennös, enkä sen jälkeen uskonut, että hyvä lainayhtiö voisi tulla Internetistä Luulin, että ne kaikki olivat petoksia, kunnes löysin tämän yrityksen nimeltä Patricia Kingsman -lainayhtiö, löysin ihmisiä todistavan tästä yrityksestä ja olin yllättynyt miksi tein ei löydä tätä yritystä ajoissa. En koskaan uskonut, mitä ihmiset sanoivat yrityksestä, ennen kuin hain ja kokeilin sitä, etsimäni summa oli suuri ja kiinteistön lainasumma oli 10,5 miljoonaa euroa, joten hain ja nainen Patricia Kingsman puhui. minulle, mutta koska lainani oli suuri, lainani saaminen kesti vain 15 tuntia, koska minulle kerrottiin, että lainapalvelu oli 8 tuntia lainan saamiseen. Ainoa asia, jonka hän käski minun tehdä, oli tallettaa pankkisiirtomaksu, jota pankki aikoi käyttää siirtääkseen lainani pankkitililleni, kun hän kertoi minulle, että kerran pelkäsin, että kyseessä oli huijaus, mutta sanoin, että anna minun antaa se. kokeilin, että talletin ilmoitetun siirtomaksun ja se oli kaikki, mitä talletin, alle 15 tunnissa, sain pankiltani viestin, että pankkitililleni on hyvitetty 10,5 miljoonan euron rahasumma ja kaikki muu. rahat, yksityiskohdat ja keneltä se tuli, katso, se oli Patricia Kingsman, joka auttoi minua, kun näin sen ensimmäisen kerran, olin yllättynyt, etten koskaan uskonut silmiäni, mutta se oli totta. Joten kerroin itselleni, koska muut ihmiset, että yritys auttoi, todistivat hyvistä teoista, antoivat minun tehdä syyni, jotta laillista lainayhtiötä ei ole helppo nähdä verkossa nykyään, joten kuka tahansa, joka tarvitsee verkkolainaa ilman pettämistä, hakee tästä yrityksestä. Koska he vain voivat auttaa, olen vahvistanut sen, ja on totta, että olen niin onnellinen ja tiedän, että tämä yritys tekee muista ihmisistä onnellisempia kuin minä. Voit ottaa yhteyttä tähän yritykseen postitse tai Whatsapp bt -sovelluksella, koska käytin Whatsappia, koska yrityksen sähköpostiosoite oli nopeampi: patriciakingsman.loans2016@gmail.com. Kiitos kaikille terveisiä Landrew Paulilta Kotkasta.

    VastaaPoista
  24. Edullinen lainatarjous ILMAN ENNAKKOMAKSUT

    Hei,

    Mitkä ovat taloudelliset tarpeesi? Myönnämme lainoja vähintään 2 000,00 dollarista enintään 100 000 000,00 dollariin ja laina-aika on 1–30 vuotta erittäin alennettu 2 % korko.

    Ota yhteyttä sähköpostitse: mh33finance@gmail.com

    Tarvitsetko yrityslainaa?
    Tarvitsetko henkilökohtaista lainaa?
    Haluatko ostaa auton?
    Haluatko jälleenrahoittaa?
    Tarvitsetko asuntolainaa?
    Tarvitsetko valtavaa pääomaa liiketoimintaehdotuksen tai laajentamisen aloittamiseen?

    Oletko menettänyt toivosi ja luulet, että ulospääsyä ei ole, ja taloudelliset taakasi jatkuvat? Älä epäröi ottaa meihin yhteyttä mahdollisen liikeyhteistyön saamiseksi.

    Ota meihin yhteyttä sähköpostitse:  mh33finance@gmail.com

    Terveiset
    M&H RAHOITUS

    VastaaPoista
  25. Tervehdys kaikille Etsitkö kiireellistä lainatarjousta? jos kyllä, ota ystävällisesti yhteyttä tähän hyvään yksityiseen lainayhtiöön, josta sain lainani, neuvon kaikkia lainanhakijoita ottamaan yhteyttä tähän yritykseen sähköpostitse: mobilfunding1999@gmail.com

    VastaaPoista
  26. Tarvitsetko kiireellistä lainaa? Myönnämmekö henkilökohtaisia lainoja? Yrityslainat? Asuntolainat? Maatalouslainat? Koulutuslainat? Debit Consolidation lainat? Kuorma-autolainat? Autolainat? Hotellilainat? Jälleenrahoittaa lainat? ja lisää koululainoja? Aloituslainat? .Tarjoamme 2% korolla! Ota yhteyttä: dakany.endre@gmail.com

    VastaaPoista
  27. Tarjoamme lainoja 2 %:lla Tarjoamme velkojen vakauslainoja, yrityslainoja, henkilökohtaisia lainoja, autolainoja, hotellilainoja, opintolainoja, henkilökohtaisia ​​lainoja kodin jälleenrahoituslainoja, lisätietoja Sähköposti: (dakany.endre@gmail.com)

    Kiireellinen lainatarjous.

    VastaaPoista
  28. Tarvitsetko minkäänlaista taloudellista apua? Henkilökohtaisia lainoja? Yrityslainat? Asuntolainat? Yrityksen lainat? Maatalous- ja hankerahoitus? Myönnämme lainoja 2% korolla! Ota yhteyttä: (dakany.endre@gmail.com)

    Kiireellinen lainatarjous.

    VastaaPoista
  29. Hyvät lainanhakijat.

    Onko sinulla taloudellisia vaikeuksia? Haluatko perustaa oman yrityksen? Tämä lainayhtiö perustettiin maailmanlaajuiseksi ihmisoikeusjärjestöksi, jonka ainoana tarkoituksena on auttaa köyhiä ja taloudellisesti ahdingossa olevia ihmisiä. Jos haluat hakea lainaa, ota heihin yhteyttä alla olevilla tiedoilla: e-mail: elenanino0007@gmail.com

    Nimi:
    Vaadittava lainasumma:
    Lainan kesto:
    Matkapuhelinnumero:

    Kiitos ja Jumalan siunausta
    Ingrid

    VastaaPoista
  30. Tarvitsetko lainaa? Henkilökohtainen laina? Yritysluotto? Asuntolaina? Maatalouden rahoitus ja hankkeet? Tarjoamme kaikenlaisia ​​lainoja 2% korolla! yhteyssähköposti; (richardcosmos5@gmail.com)

    tarjoa pikalainaa

    VastaaPoista
  31. Tarvitsetko luottoa? henkilökohtaisia lainoja? yrityslainat? joulu laina? asuntolainat? maatalous- ja hankerahoitus? annamme kaikenlaisia lainoja 2% korolla! Yhteydenotto sähköposti; (richardcosmos5@gmail.com)

    Kiireellinen lainatarjous.

    VastaaPoista
  32. lainatarjous,

    I Loan Company tarjoaa kaikenlaisia ​​lainoja. Suosittelen yrityslainoja, henkilökohtaisia ​​lainoja, autolainoja, asuntolainoja, asuntojen peruskorjauslainoja, kotimaisia ​​lainoja erittäin alhaisella korolla. Jos tarvitset kiireellistä lainaa, ota meihin yhteyttä sähköpostitse: (dakany.endre@gmail.com)


    Tarvitsetko vakuudellista ja vakuudetonta lainaa? Tarvitsetko asuntolainasi korjausta? Sijoittajalainat? Autolainat? Yrityslainat? Henkilökohtaiset lainat? Kansainväliset lainat. Kirjoita meille takaisin, jos olet kiinnostunut. Sähköposti: (dakany.endre@gmail.com)

    Lainatarjous

    VastaaPoista